Novosti

Božićna priredba

28.12.2015.
Sredinom prosinca svake godine u prostoru našeg Centra održava se Božićna priredba. Na veselje najmlađih, svaka Božićna priredba završava dolaskom najočekivanijeg gosta – Djeda Božićnjaka.

Sredinom prosinca svake godine u prostoru našeg Centra održava se Božićna priredba, kao šećer na kraju godine. To je jedinstvena prilika da se na jednom mjestu okupimo svi zajedno; od roditelja, baka, djedova, prijatelja do rehabilitatora i djece da bismo proslavili, prepoznali i uveličali njihov napredak te ih ohrabrili i podržali u daljnjim koracima njihova razvoja.

Iako neslužbenog i zabavnog karaktera, Božićna priredba ipak nosi i dozu ozbiljnosti i poučljivosti, ponajviše u želji da se na zabavan način demonstrira rad i postignuća nastala zajedničkim trudom rehabilitatora i djece.

Ponosni smo što svake godine imamo priliku ugostiti i drage prijatelje iz drugih srodnih centara, vrtića i škola te se zajedno s njima veseliti uz pjesmu i ples. Naravno, na veselje najmlađih, svaka Božićna priredba završava dolaskom najočekivanijeg gosta – Djeda Božićnjaka koji svoj djeci dijeli zaslužene poklone.

Tako svaka godina završava uz veselje, pjesmu i zadovoljstvo učinjenim napretkom te najavljuje nove radne pobjede.

Galerija slika >>